Naaisels

In december 2012 heb ik geïnvesteerd in een goede naaimachine. (kerst- en nieuwjaarscadeautje voor mezelf ;-) Hier kunnen jullie mijn probeersels volgen.

14 oktober 2013
Het jaarlijkse halloweenfeest komt eraan bij Dries en Lore op school. Dries kreeg dit jaar de rol van spin te pakken. Na wat zoeken op pinterest vond ik leuke ideeën voor een spinnenpak.
Dries is alvast enthousiast en zo hadden we weer eens een reden om tijdens deze drukke periode de naaimachine van stal te halen.


27 augustus 2013
Het nieuwe schooljaar komt nu wel heel dichtbij! Het was een drukke maar leuke vakantie. Vlug heb ik ,nog twee pennenzakken genaaid. Ik heb een combinatie van deze twee werkwijzen gevolgd. Die van Oon en die van spiegelstiksels. Mijn zijkanten zijn niet wat het zou moeten zijn, hopelijk hek ik het bij de volgende pennenzakken wel door.


Augustus 2013. 
De vakantie loopt stilaan ten einde. Toch zetten de kids mama aan het werk. Ze zijn fan van Kratts in het wild (tv-programma ketnet) en willen net als Martin en Kris dierenkrachtenpakken.
Ze zijn gemaakt van een oud ikea fleece dekentje en een oude polo van mijn man. Op de krachtenpakken kunnen er disk met dierenkrachten geplakt worden (velcro).
Ze zijn content met het resultaat en mama ook :-)


Augustus 2013Februari 2013


December 2012Geen opmerkingen: